رزومه

رزومۀ یوبرد در زمینۀ الکترونیک، سیستم های دیجیتال در بخش های پروژه و آموزش و شامل پروژۀ میکروکنترلر، طراحی PCB، طراحی الکترونیک و تاریخچۀ آموزش یوبرد است.

رزومۀ یوبرد در زمینۀ کاری خود یعنی الکترونیک و گرایش سیستم های دیجیتال و در بخش های آموزش و پروژه در این صفحه ارائه می شود. توجه داشته باشید که درحال حاضر این رزومه صرفا رزومۀ رضا اسدی مدیرعامل یوبرد است.

رزومۀ پروژۀ یوبرد

نمونه کارهای یوبرد در زمینۀ سیستم های دیجیتال تا به امروز پیرامون سیستم های مبتنی بر انواع میکروکنترلر، طراحی انواع PCB و طراحی مدارات الکترونیکی شکل گرفته است.

سفارش پروژۀ میکروکنترلر

سفارش طراحی PCB

سفارش طراحی مدار الکترونیکی

مهاجرت آریان از LPC1768  به STM32

یکی از پروژه های میکروکنترلر یوبرد برای شرکت آریان آسانسور، پروژۀ مهاجرت از LPC به STM32 بوده است. در این پروژه میکروکنترلرهای LPC روی بردهای این شرکت به میکروکنترلرهای STM32 تغییر داده شدند. این شرکت از سال 1370 فعالیت خود را آغاز کرده و حدوداً از سال 1380 اولین تابلو فرمان میکروپروسسوری کشور را تولید کرده است. در نتیجه پلتفرم نرم افزاری این شرکت از سال 1380 برای شش برد اصلی آسانسور و دو میکروکنترلر توسعه یافته بود. ما در سال 1400 قصد طراحی بردهای اصلی جدید با میکروکنترلر جدید و منطبق بر پلتفرم 20 سالۀ آریان آسانسور را داشتیم. در این راستا چالش های بسیاری وجود داشت از جمله مهمترین آنها سیستم عامل RTEMS مورد استفاده در این شرکت و ساخت لینکرهای جدید برای کامپایلر جدید و نسخه جدید OS بود. این سیستم عامل صرفاً برای میکروکنترلرها نیست. سورس این سیستم عامل در حدود 10GB حجم دارد و از زبان های برنامه نویسی متعددی در ساخت آن استفاده شده است. RTEMS از نظر گستردگی با سیستم عامل هایی مثل FreeRTOS قابل مقایسه نیست. این سیستم عامل، میکروکنترلر مورد نظر ما را پشتیبانی نمی کرد و پورت کردن آن روی این میکروکنترلر چالش مهمی بود که انجام شد. حاصل این رزومۀ پروژۀ یوبرد، بردهای اصلی کنترلر آسانسور شرکت آریان آسانسور با میکروکنترلر STM32F407VE شد که به تولید انبوه رسیده است (آموزش میکروکنترلرهای STM32).

پروژه-تغییر-میکروکنترلر-آریان-آسانسور

تصویر 1 – پروژه تغییر میکروکنترلر شرکت آریان آسانسور

انکوباتور شرکت حامی ایده صنعت غرب

دیگر رزومۀ پروژۀ یوبرد، انکوباتور شرکت «حامی ایده صنعت غرب» است که توانست این شرکت را تبدیل به یک شرکت دانش بنیان کند. میکروکنترلر این دستگاه انکوباتور، LPC1788 است و مجهز به سنسور اکسیژن O2A2، سنسور فشار Trafag، سنسور دود CO2، سنسور دما و رطوبت SHT75، نمایشگر 7 اینچی با پلتفرم EMWIN و ماژول SIM800C است. (آموزش ماژول های SIM800) این دستگاه قابلیت کنترل به روش های مختلف را دارد. (آموزش میکروکنترلرهای ARM-LPC)

پروژه-انکوباتور-حامی-ایده-صنعت-غرب

تصویر 2 – پروژه انکوباتور شرکت حامی ایده صنعت غرب

محصول IOT شرکت آریان آسانسور

محصول IOT با نام IOTC که وظیفۀ آن اتصال دیگر محصولات این شرکت به اینترنت بوده، برگ دیگر در رزومۀ پروژۀ یوبرد است. این محصول یک برد 4 لایه است که از یک طرف با پروتکل ارتباطی CAN  (آموزش CAN در STM32) و  RS485  به بردهای اصلی آسانسور و از طرف دیگر با درگاهETHERNET   به شبکه متصل می شود. همچنین برخی اطلاعات ثابت را از روی حافظه های FLASH  و SD-CARD  قرائت و ارسال می کند. این محصول در حدود 2000 پارامتر مختلف را برای صفحات مختلف تحت وب، ارسال و دریافت می کند و همچنین مهمترین محصول در تمدید دانش بنیانی این شرکت در سال 1400 بوده است.

پروژه-iotc-آریان-آسانسور

تصویر 3 – پروژه IOTC آریان آسانسور

پیاده سازی سیستم عامل RTEMS بردهای اصلی آریان

سیستم عامل RTEMS یکی از قوی ترین سیستم های عامل زمان واقعی در دنیا است. توسعه دهندگان این سیستم عامل در کشور انگشت شمار هستند. این سیستم عامل از لحاظ عملکرد، کیفیت و گستردگی، با سیستم های عاملی مانند FreeRTOS قابل مقایسه نیست. پروژه پیاده سازی سیستم عامل RTMES بر روی 3 برد اصلی آسانسور شرکت آریان آسانسور برای میکروکنترلر STM32F407VE، نمونه پروژه یوبرد در زمینه سیستم عامل است که به تولید انبوه رسیده است.

پروژه-rtems-آریان-آسانسور

تصویر 4 – پروژه سیستم عامل RTEMS آریان آسانسور

فعالیت در صنعت خودرو

فعالیت در سیستم امنیت خودروی برقی و هوشمند ایران خودرو، از تابستان 1398 تا زمستان 1399 بخش دیگری از رزومۀ یوبرد است که شامل مهندسی معکوس خودروی تسلا S در عمل و برخی خودروهای داخلی و خارجی دیگر در تئوری و عمل، طراحی اولیه سیستم امنیت خودروی الران (خودروی برقی آینده) و K132 برقی، طراحی سخت افزار و کدنویسی سیستم ایموبیلایزر برای خودروی K132  برقی می شود.

فعالیت-صنعت-خودرو

تصویر 5 – فعالیت در صنعت خودرو

محصول آریان موبایل شرکت آریان آسانسور

برد دانگل بلوتوث با نام ABM بردی است که وظیفۀ آن اتصال دیگر محصولات این شرکت به تلفن همراه هوشمند است. این نمونه پروژه یوبرد از یک طرف با پروتکل ارتباطی CAN  به بردهای اصلی آسانسور و از طرف دیگر با پروتکل بلوتوث به تلفن همراه متصل می شود. در حدود 2000 منو در شرایط مختلف از هر دو طرف ارسال و دریافت می شود.

پروژه-abm-آریان-آسانسور

تصویر 6 – پروژه ABM آریان آسانسور

پروژه کنترل بار دیجیتال پیشرفته

این پروژۀ تولیدی یک سیستم هوشمند حفاظت از موتور است. که باتوجه به حدودا 20 پارامتری که برای آن تنظیم می شود، حفاظت را انجام می دهد.

برخی از ویژگی های این محصول الکترونیکی:

  1. رفتار متفاوت قابل تنظیم در لحظه استارت نسبت به دیگر زمان ها.
  2. کالیبراسیون خطای هر برد (افست اپ امپ و …) بصورت دیجیتال و اتوماتیک برای هر برد.
  3. دقت بسیار بالا و قابل مقایسه با سیستم های پیشرفتۀ اندازه گیری جریان.
  4. رعایت اصول بسیار طراحی برای تولید.

کنترل بار دیجیتال

تصویر 7 – پروژه کنترل بار دیجیتال پیشرفته آریان

توسعۀ بردهای اصلی کنترلر آسانسور آریان آسانسور

بردهای اصلی این شرکت سالهاست توسعه پیدا کرده و پلتفرم نرم افزار این شرکت را می توان به عنوان یک شاهکار معماری نرم افزار مثال زد. از سال 1399 تا کنون به عنوان توسعه دهندۀ نرم افزار بردهای اصلی کنترلر درحال حاضر این شرکت فعالیت دارم. این شرکت 9 برد اصلی دارد که برخی از تصاویر آنها در این صفحه ارائه شده است.

بردهای اصلی آریان آسانسور

تصویر 8 – نمونه ای از تابلوفرمان های با برد اصلی آریان آسانسور

ارتباط با درایوهای صنعتی

ارتباط MODBUS با درایوها صنعتی ZIEHL-ABEGG، HPMONT، HP+ و SBT در:

  • فرمان های کنترلی
  • خواندن و نمایش پارامترهای مانیتورینگ
  • نوشتن و خواندن منوهای مختلف

ارتباط با درایوهای صنعتی

تصویر 9 – نمونه از از تابلوفرمان متصل به درایو از طریق ارتباط MODBUS

پروژه های دیگر

برخی از پروژه های فوق، موقت و ناموفق بوده اند و برخی پروژه های تولیدی و روتین هستند.

پروژه-دیگر-یوبرد

تصویر 10– دیگر پروژه های یوبرد

رزومۀ آموزش یوبرد

پس از مدتی فعالیت در زمینۀ پروژه، فعالیت آموزش در یوبرد شروع شد. آموزش تا مدتی پر رنگ ترین فعالیت یوبرد بود. آموزش های زیر همواره در یوبرد وجود داشته و پرورانده شده است.

آموزش برنامه نویسی و استانداردهای MISRA C و MISRA C ++

آموزش میکروکنترلرها

آموزش برد مدار چاپی و استاندارهای EMC, ESD, DFM, IPC-A-610, IPC2221

آموزش تجهیزات جانبی مثل ماژول SIM800

تاریخچۀ آموزش یوبرد

یوبرد فعالیت آموزشی خود را در سال 1393 با ارائۀ دوره های آموزشی در دانشکدۀ صنعت هواپیمایی کشوری و پس از آن، در آموزشگاه شخصی آغاز کرد که خروجی دوره های آموزشی سابق یوبرد صدها دانش پذیر و صدور مدرک از جانب دانشکده صنعت هواپیمایی کشوری بود. در حال حاضر ده ها ساعت فیلم آموزشی با بالاترین کیفیت در زمینۀ سیستم های دیجیتال در وبسایت یوبرد وجود دارد. همچنین یوبرد آمادۀ ارائۀ انواع خدمات آموزشی در قالب آموزش خصوصی و مشاوره آموزش در بالاترین کیفیت است.

uboard-education-history

تصویر 11 – تاریخچۀ آموزش های یوبرد

uboard-catc-certificate

تصویر 12 –مدرک نمونه دوره های آموزشی یوبرد با همکاری دانشکده صنعت هواپیمایی کشوری

بردهای آموزشی یوبرد

در راستای پوشش جنبۀ دیگر از فعالیت آموزش در یوبرد، بردهای آموزشی طراحی شده اند. بردهای آموزشی حاصل سال ها تجربۀ طراحی و سعی و خطا و برطرف کردن مشکلات آنهاست. نسخه های مختلفی از این بردهای آموزشی ساخته شده اند و نسخه های نهایی آنها، که اکنون در وبسایت یوبرد نیز قرار گرفته اند، با بالاترین کیفیت ارائه شده اند.

بردهای-آموزشی-یوبرد

تصویر 13 – تاریخچۀ بردهای آموزشی یوبرد

دانلود

لطفا برای دریافت لینک دانلود اطلاعات خواسته شده را وارد نمایید
ضبط پیام صوتی

زمان هر پیام صوتی 4 دقیقه است