اهمیت تخصص مهندس الکترونیک

توسط | 13 آذر, 1401 | الکترونیک, وبلاگ | 0 دیدگاه

اهمیت-تخصص-مهندس-الکترونیک

آموزش لحیم کاری و مونتاژ و استاندارد IPC یوبرد

ساخت دنیای الکترونیک

آموزش های رایگان لحیم کاری

فیلم های آموزش لحیم کاری

آموزش خصوصی لحیم کاری

اخبار جدید یوبرد در اینستاگرام

اهمیت تخصص مهندس الکترونیک بسیار بالاست. مهمترین پارامتر در بالا بردن جایگاه، حقوق و آینده یک مهندس الکترونیک، تخصص یک مهندس الکترونیک است. اگر تخصص نباشد، نه جایگاه، نه حقوقی و نه آیندۀ خوبی در این گرایش وجود نخواهد داشت. در گذشته به سوال «متخصص الکترونیک کیست؟» پاسخ دادیم.

ویدئوی 1 – اهمیت تخصص مهندس الکترونیک

اهمیت تخصص مهندس الکترونیک

درنظر داشته باشید که در این نوشته درمورد شایستگی و جایگاهی متناسب با شایستگی صحبت می کنیم. اینکه با رابطه و مسائل دیگر  بتوان به جایگاهی رسید، مورد بحث و در تخصص ما نیست. در دنیای امروز هرچقدر کار تخصصی تر و عمیق تر باشد، ره آورد بهتری خواهد داشت. در کشور ما نیز روز به روز این مسئله ملموس تر می شود. امروزه می بینیم که برخی از کسب و کارها شکست میخورند، برخی کارگران یا کارمندان که کار آنها تخصصی خاصی لازم ندارد یا کار آنها تخصص لازم دارد ولی آنها تخصص لازم را ندارد، کار و درآمدشان نسبت به تورم کمتر و اوضاعشون بدتر می شود. اما در مقابل هم افراد واقعا متخصص در زمینه های مختلف، درآمدشان سوار بر تورم است. چه صاحب کسب و چه کارمند باشند.

یک نیروی کار الکترونیک غیر متخصص معمولا در شرکت های با سطح پایینتر کارمند می شود و معمولا از جایگاه شغلی و درآمد خود رضایت ندارد. اما افراد متخصص در این حوزه، هم جایگاه شغلی و هم درآمد خوبی دارند و معمولا بخاطر جایگاه، درآمد و آینده شغلی به فکر مهاجرت نمی افتند.

نسبت افراد غیر متخصص به افراد متخصص در مهندسی الکترونیک

نسبت افراد غیر متخصص به افراد متخصص بسیار بیشتر است. به عبارتی افراد متخصص بسیار کم هستند. به همین دلیل، عموم مردم، افراد غیر متخصص را میبینند که اوضاعشون با تورم، بدتر می شود. تعداد افراد غیر متخصص در مهندسی الکترونیک نیز تعدادشان بسیار بیشتر از افراد متخصص است. بطور کلی اگر در دنیای الکترونیک در یکی از  گرایش ها، مثلا میکروکنترلرها، تخصص کسب نشود، جایگاه شغلی و درآمد جالب توجهی حاصل نخواهد شد.

متخصص الکترونیک شوید

اگر در دنیای الکترونیک فعال هستید و از جایگاه شغلی خود رضایت ندارید، یا اگر دانشجوی این زمینه هستید، میتوانید خودتان را ارتقا بدهید و به جایگاه یک متخصص برسید. در این صورت هم شرکت های زیادی خواهان تخصص و مهارت شما خواهند بود و هم خودتان می توانید کسب و کار خودتان را در این زمینه داشته باشید.

درمورد جایگاه، حقوق، بازار کار و مهاجرت و … در زمینۀ الکترونیک در آینده مطالبی ارائه می شود. هدف این نوشته ذکر اهمیت تخصص بود که همۀ موارد دیگر بر پایۀ تخصص استوار است.

 

سفارش پروژه میکروکنترلر یوبرد

زیرساخت مطمئن صنعت

رضا اسدی

رضا اسدی

مدیر یوبرد، خالق و توسعه دهندۀ پلتفرم یوبرد، مجری پروژه های الکترونیکی، فعال در صنعت آسانسور، سابقه فعالیت در صنعت خودرو و همکاری در صنعت پزشکی و صنایع دیگر، آموزگار آموزش های یوبرد

جدیدترین تاپیک های حوزه الکترونیک

دومینوی تخصص در مهندسی الکترونیک

دومینوی تخصص در مهندسی الکترونیک

تخصص در مهندسی الکترونیک با انتخاب مسیر صحیح و استمرار در مسیر پیشرفت میسر می شود. هر سنگ مسیر، دومینو وار باعث حرکت دادن سنگ بعدی شود.

دانشگاه و صنعت در الکترونیک

دانشگاه و صنعت در الکترونیک باید با هم ارتباط داشته باشند. چرا باید ارتباط داشته باشند؟ در کشور ما وضعیت ارتباط دانشگاه و صنعت بخصوص در زمینۀ الکترونیک چطور است؟

متخصص الکترونیک کیست؟

متخصص الکترونیک کیست؟

متخصص الکترونیک کیست؟ کسی است که توانایی بالایی در حل مسئله در گرایش و سمت خودش داشته باشد. تجربه، شرط لازم متخصص الکترونیک و تشخیص متخصص الکترونیک را بررسی می کنیم.

رله-relay

رله، سوییچ تحریک پذیر

تعریف رله، تاریخچه، طرز کار رلۀ الکترومکانیکی، اصطلاحات، انواع الکترومکانیکی، رلۀ حالت جامد، رلۀ هیبریدی، رلۀ حرارتی و انواع تحریک شونده با عوامل غیر الکتریکی، انواع موجود در صنعت برق و برق صنعتی، رلۀ ایمنی و برخی انواع حفاظتی، رلۀ دیجیتال، لزوم استفاده و راه اندازی رله، مشخصات الکتریکی

0 دیدگاه

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش های یوبرد

آموزش TFT LCD با TouchGFX و STM32 یوبرد

گرافیک کاربرپسند با میکروکنترلر ST

آموزش FreeRTOS یوبرد

زمان واقعی در میکروکنترلر و پردازنده های کوچک با FreeRTOS

آموزش طراحی PCB و نویز یوبرد

تجسم دنیای الکترونیک

آموزش زبان C و MISRA-C یوبرد

گام نخست دنیای میکروکنترلر

آموزش لحیم کاری و IPC-A-610 یوبرد

ساخت دنیای الکترونیک

آموزش آردوینو یوبرد

جادۀ آسفالت میکروکنترلر

آموزش ماژول های SIM800 یوبرد

تلفن همراه صنعت

آموزش زبان ++C و ++MISRA-C یوبرد

لمس شی گرایی در میکروکنترلرها

آموزش میکروکنترلرهای AVR یوبرد

شاهکار 8 بیتی Atmel

آموزش میکروکنترلرهای LPC یوبرد

یادگار فیلیپس

دانلود

لطفا برای دریافت لینک دانلود اطلاعات خواسته شده را وارد نمایید
ضبط پیام صوتی

زمان هر پیام صوتی 4 دقیقه است