چند برد الکترونیکی برای طیف مختلف محصولات؟

by | 3 اردیبهشت, 1403 | الکترونیک میکرو, میکروآموزش | 2 comments

چند برد الکترونیکی برای طیف مختلف محصولات؟

آموزش لحیم کاری و مونتاژ یوبرد، ساخت دنیای الکترونیک

اخبار جدید یوبرد در اینستاگرام

چند برد الکترونیکی برای طیف مختلف محصولات استفاده کنیم؟ این سوال در مسیر طراحی برخی از محصولات ااکترونیکی مطرح می شود. در بسیاری از صنایع نه می توانید یک محصول داشته باشید که تمام طیف بازار هدف شما را پوشش دهد و نه می توانید محصولات زیادی داشته باشید. با هریک از دو دیدگاه که پیش بروید مشکلات خاص خود را خواهد داشت. بطور مثال اگر بخواهید از یک برد الکترونیکی برای طیف مختلف محصولات استفاده کنید، هزینۀ آن بالا می رود. از طرفی اگر بخواهید برای هر محصول از یک برد استفاده کنید، تنوع محصولات شما زیاد می شود. برای پاسخ به این سوال نمی توان یک نسخه کلی ارائه کرد. باید در هر صنعت راه صحیح آن را پیدا کنید. به این منظور 2 اقدام زیر را انجام دهید:

  1. شرکتهای پیشرو در صنعت خود را خوب بشناسید. به این نکته توجه کنید که بسیاری از شرکتها خود راه اشتباه را انتخاب کرده اند و این موضوع می تواند باعث گمراهی و طراحی اشتباه شما نیز شود. در این مرحله از افراد صاحب نظر مشورت بگیرید.
  2. طراحی سیستمی کنید. تمامی خواسته ها و محدودیت های حال حاضر و و حتی المکان آیندۀ محصول مکتوب به اسناد ورودی طراحی تبدیل کنید.

در چنین شرایطی برخی شرکتها یک برد ماژولار طراحی کرده و برای محصولات مختلف برخی از ماژول های این محصول را نصب می کنند. برخی دیگر از شرکتها تعداد مثلا 3 برد برای محصولات اقتصادی، میان رده و بالا رده دارند. این تصمیم گیری باتوجه به هر محصول و صنعت می تواند متفاوت باشد و به این منظور روش های زیادی نیز وجود دارد.

پاسخ به این سوال و تصمیم گیری در این مورد را دست کم نگیرید. تصمیم اشتباه در این زمینه یا باعث کاهش ارزش افزودۀ بصورت مستقیم شده و یا باعث می شود که در طول سالها ورژن های متعدد نرم افزاری و سخت افزاری از محصول داشته باشید.

سفارش پروژه میکروکنترلر یوبرد

زیرساخت مطمئن صنعت

رضا اسدی

رضا اسدی

مدیر یوبرد، خالق و توسعه دهندۀ پلتفرم یوبرد، مجری پروژه های الکترونیکی، فعال در صنعت آسانسور، سابقه فعالیت در صنعت خودرو و همکاری در صنعت پزشکی و صنایع دیگر، آموزگار آموزش های یوبرد

جدیدترین های میکروآموزش

فرق آماتور و حرفه‌ای در الکترونیک

فرق آماتور و حرفه‌ای در الکترونیک

در این میکروآموزش، فرق آماتور و حرفه‌ای در الکترونیک را با نکات فنی واقعی، تجربه صنعتی و استانداردهای بین‌المللی بررسی می‌کنیم.

علت سوختن برد الکترونیکی

علت سوختن برد الکترونیکی چیست؟

علت سوختن برد الکترونیکی چیست؟ در این میکروآموزش، با مقایسه طراحی معماری و برد الکترونیکی، مفهوم طراحی پایدار را بررسی می‌کنیم.

پرینتر خمیر قلع در مونتاژ SMD

پرینتر خمیر قلع در مونتاژ SMD

پرینتر خمیر قلع در مونتاژ SMD یکی از مراحل کلیدی در فرآیند تولید برد است. این آموزش اهمیت این مرحله و دقت مورد نیاز را بررسی می‌کند.

مسیر برگشت جریان در طراحی PCB

مسیر برگشت جریان در طراحی PCB

مسیر برگشت جریان در طراحی PCB مفهومی کلیدی برای عملکرد بی‌نویز است. این آموزش با نگاهی الهام‌گرفته از معماری ایرانی، اهمیت آن را بررسی می‌کند.

2 Comments

  1. سلام استاد
    یه سوال داشتم ما یه برد با میکرو آرم داریم به
    علت خرابی میکرو مجبور به تعویض شدیم .وقتی فایل هگز میکرو روش میریزیم برد کار نمیکنه.از سلامت برد و فایل هگز کاملا مطمئن هستیم .از پروگرمر j-link استفاده میکنیم.ممنون میشم راهنمایی کنید.آیا تنظیماتی مثل تنظیم فیوز داره یا بدون کانفیگ هم باید برد کار کنه

    Reply
    • سلام وقت بخیر.
      میکروکنترلرهای ARM فیوزبیت ندارند.
      احتمالا مشکلی در سخت افزار وجود دارد. احتمالا قسمت تغذیه رو چک کردید. به سراغ کریستال میکروکنترلر برید. کریستال و ترجیحا خازن های کریستال اون رو عوض کنید. احتمالا از هیتر استفاده کردید و کریستال آسیب دیده. اگر از تراشه اترنت روی بردتون استفاده شده و این برد قبلا کار میکرده و الان کار نمیکنه، اسیلاتور اترنت اون رو هم عوض کنید.
      اگر نتونستید و از ما کمکی ساختس، می تونید با ما تماس بگیرید تا در قالب پروژه کمکتون کنیم.

      Reply

Submit a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش های یوبرد

آموزش TFT LCD با TouchGFX و STM32 یوبرد

گرافیک کاربرپسند با میکروکنترلر ST

آموزش FreeRTOS یوبرد

زمان واقعی در میکروکنترلر و پردازنده های کوچک با FreeRTOS

آموزش طراحی PCB و نویز یوبرد

تجسم دنیای الکترونیک

آموزش زبان C و MISRA-C یوبرد

گام نخست دنیای میکروکنترلر

آموزش لحیم کاری و IPC-A-610 یوبرد

ساخت دنیای الکترونیک

آموزش آردوینو یوبرد

جادۀ آسفالت میکروکنترلر

آموزش ماژول های SIM800 یوبرد

تلفن همراه صنعت

آموزش زبان ++C و ++MISRA-C یوبرد

لمس شی گرایی در میکروکنترلرها

آموزش میکروکنترلرهای AVR یوبرد

شاهکار 8 بیتی Atmel

آموزش میکروکنترلرهای LPC یوبرد

یادگار فیلیپس

دانلود

لطفا برای دریافت لینک دانلود اطلاعات خواسته شده را وارد نمایید
ضبط پیام صوتی

زمان هر پیام صوتی 4 دقیقه است