از چه میکروکنترلری استفاده کنیم؟

by | 3 اردیبهشت, 1403 | میکروآموزش, میکروکنترلر میکرو | 0 comments

از چه میکروکنترلری استفاده کنیم؟

آموزش میکروکنترلر یوبرد، جهش در مسیر سیستم های دیجیتال

اخبار جدید یوبرد در اینستاگرام

از چه میکروکنترلری استفاده کنیم، سوال متداول بسیاری از علاقه مندان زمینۀ میکروکنترلرهاست. اگر نیاز به یک جواب کلیدی دارید، پاسخ آن میکروکنترلر STM32 است. امروزه میکروکنترلرهای STM32 بهترین گزینه برای شما در ایران و آسیا و بسیاری از کشورهای دنیاست. در ادامه برخی جمله ویژگی های میکروکنترلرهای STM32 که باعث شده پراستفاده ترین میکروکنترلرها در ایران و آسیا باشد ارائه می شود:

  • قیمت میکروکنترلرهای STM32 نسبت به بسیاری از دیگر میکروکنترلرهای شرکت های معتبر، مناسب تر است. البته درنظر داشته باشید که امروزه برخی شرکتهای نوپا در کشور چین، در زمینۀ ساخت تراشه هایی مثل میکروکنترلر فعالیت می کنند که قیمت کمتری نسبت به همۀ میکروکنترلرهای دنیا دارند. این میکروکنترلرها کیفیت مناسبی نداشته و منظور ما در مقایسه با این میکروکنترلرها نیست. تجربۀ کار با میکروکنترلرهای GD32
  • به راحتی در کشور در دسترس هستند.
  • قابلیت های ارزش افزوده نرم افزاری که شرکت ST برای میکروکنترلرهای STM32 قرار داده، علاوه بر سهولت استفاده از آنها، باعث فروش بیشتر این میکروکنترلرها شده است. از جمله این نرم افزارها، می توان به نرم افزار STM32CubeMX اشاره کرد.
  • اکثر خانواده های آن از ابعاد مختلف بر هم منطبق هستند. به این معنی که با حداقل تغییرات می توانید یک میکروکنترلر STM32 در یک پروژه را با میکروکنترلر STM32 دیگر جایگزین کنید.

 

فیلم آموزش ARM STM32 مقدماتی – پک 10 جلسه ای

البته درصورتی که قصد داشته باشید در دنیای میکروکنترلرها فعالیت خود را ادامه دهید، در طول عمر کاری خود با چند میکروکنترلر از جمله میکروکنترلرهای شرکت های NXP, TI, MICROCHIP و … کار خواهید کرد. اما باتوجه به دلایلی که عرض شد، ترجیحا امروزه با میکروکنترلرهای STM32 شروع کنید.

همچنین برای افرادی که در شروع دنیای میکروکنترلرها هستند، سوالاتی مهمتر از این سوال که از چه میکروکنترلری استفاده کنیم، وجود دارد. پاسخ به بسیاری از این سوالات در فیلم مقدمه آموزش STM32 – جلسۀ 1 آموزش STM32 ارائه شده است.

رضا اسدی

رضا اسدی

مدیر یوبرد، خالق و توسعه دهندۀ پلتفرم یوبرد، مجری پروژه های الکترونیکی، فعال در صنعت آسانسور، سابقه فعالیت در صنعت خودرو و همکاری در صنعت پزشکی و صنایع دیگر، آموزگار آموزش های یوبرد

جدیدترین های میکروآموزش

فرق آماتور و حرفه‌ای در الکترونیک

فرق آماتور و حرفه‌ای در الکترونیک

در این میکروآموزش، فرق آماتور و حرفه‌ای در الکترونیک را با نکات فنی واقعی، تجربه صنعتی و استانداردهای بین‌المللی بررسی می‌کنیم.

علت سوختن برد الکترونیکی

علت سوختن برد الکترونیکی چیست؟

علت سوختن برد الکترونیکی چیست؟ در این میکروآموزش، با مقایسه طراحی معماری و برد الکترونیکی، مفهوم طراحی پایدار را بررسی می‌کنیم.

پرینتر خمیر قلع در مونتاژ SMD

پرینتر خمیر قلع در مونتاژ SMD

پرینتر خمیر قلع در مونتاژ SMD یکی از مراحل کلیدی در فرآیند تولید برد است. این آموزش اهمیت این مرحله و دقت مورد نیاز را بررسی می‌کند.

مسیر برگشت جریان در طراحی PCB

مسیر برگشت جریان در طراحی PCB

مسیر برگشت جریان در طراحی PCB مفهومی کلیدی برای عملکرد بی‌نویز است. این آموزش با نگاهی الهام‌گرفته از معماری ایرانی، اهمیت آن را بررسی می‌کند.

0 Comments

Submit a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش های یوبرد

آموزش TFT LCD با TouchGFX و STM32 یوبرد

گرافیک کاربرپسند با میکروکنترلر ST

آموزش FreeRTOS یوبرد

زمان واقعی در میکروکنترلر و پردازنده های کوچک با FreeRTOS

آموزش طراحی PCB و نویز یوبرد

تجسم دنیای الکترونیک

آموزش زبان C و MISRA-C یوبرد

گام نخست دنیای میکروکنترلر

آموزش لحیم کاری و IPC-A-610 یوبرد

ساخت دنیای الکترونیک

آموزش آردوینو یوبرد

جادۀ آسفالت میکروکنترلر

آموزش ماژول های SIM800 یوبرد

تلفن همراه صنعت

آموزش زبان ++C و ++MISRA-C یوبرد

لمس شی گرایی در میکروکنترلرها

آموزش میکروکنترلرهای AVR یوبرد

شاهکار 8 بیتی Atmel

آموزش میکروکنترلرهای LPC یوبرد

یادگار فیلیپس

دانلود

لطفا برای دریافت لینک دانلود اطلاعات خواسته شده را وارد نمایید
ضبط پیام صوتی

زمان هر پیام صوتی 4 دقیقه است