آموزش STM32 یوبرد، شروع بازی ST

اخبار جدید یوبرد در اینستاگرام

وقفۀ Pin change در AVR، در برخی میکروکنترلرهای AVR، وجود دارند. این وقفه با وقفۀ خارجی تفاوت هایی دارد. تفاوت وقفۀ Pin change با وقفۀ خارجی در موارد زیر است:

  1. در وقفۀ خارجی می‌توان تعیین کرد که وقفه با لبۀ پایین‌رونده یا بالارونده یا تغییر سطح اتفاق بیفتد. اما وقفۀ Pin change با هر لبه یا تغییر سطح سیگنال اتفاق می‌افتد.
  2. هر وقفۀ خارجی با تحریک تنها یک پایۀ ورودی اتفاق می‌افتد. اما هر وقفۀ Pin change، چند پایۀ ورودی دارد و تحریک هر یک از آنها، باعث اتفاق افتادن وقفۀ Pin change می‌شود.

میکروکنترلرها یک سری امکانات مشترک دارد. علاوه بر آنها برخی از میکروکنترلرها مثل STM32 یل LPC یا AVR و … ، امکانات منحصر بفرد خود را دارند. وقفۀ Pin change از این امکانات منحصر بفرد برای برخی از میکروکنترلرهای AVR است. این مطلب آموزشی از مباحث ارائه شده در فیلم آموزش آردوینو یوبرد است.

ما به میکروکنترلرهای AVR لغب شاهکار 8 بیتی اتمل را داده ایم. این که میکروکنترلرهای AVR را شاهکار می دانیم، چند دلیل دارد. یکی از دلایل آن، تولید بی وقفۀ این میکروکنترلرهاست. میکروکنترلرهای AVR که تراشه های پر استفادۀ آنها فرکانس حداکثر 16 مگاهرتزی دارند، امروزه نیز در زمانی که میکروکنترلرهایی با فرکانس 1 گیگاهرتز نیز وجود دارند، به صورت بی وقفه تولید می شوند. یکی دیگر از دلایل این است که میکروکنترلرهای AVR نخستین میکروکنترلرهایی بودند که از حافظۀ Flash داخلی به عنوان حافظۀ برنامه استفاده کردند. در آن زمان میکروکنترلرهای دیگر از حافظه های  EPROM یا EEPROM استفاده می کردند. دلیل دیگر این است که بردهای متن باز آردوینو که از محبوب ترین بردهای متن باز دنیا هستند، هنوز از میکروکنترلرهای AVR در ساختار خود استفاده می کنند. دلایل ذکر شده کافی است تا این میکروکنترلرها را شاهکار بدانیم.

لینک های مرتبط:

آموزش میکروکنترلرهای AVR یوبرد

میکروکنترلر چیست؟

میکروکنترلرهای AVR، شاهکار 8 بیتی Atmel

رضا اسدی

رضا اسدی

مدیر یوبرد، خالق و توسعه دهندۀ پلتفرم یوبرد، مجری پروژه های الکترونیکی، فعال در صنعت آسانسور، سابقه فعالیت در صنعت خودرو و همکاری در صنعت پزشکی و صنایع دیگر، آموزگار آموزش های یوبرد

جدیدترین های میکروکنترلر در وبلاگ و میکروآموزش

پروگرام کردن میکروکنترلر از راه دور

لزوم پروگرام کردن میکروکنترلر از راه دور

پروگرام کردن میکروکنترلر از راه دور امروزه در بسیاری از پروژه ها پیاده سازی شده و رفته رفته درحال گسترش است.

تجربۀ کار با میکروکنترلرهای GD32

تجربۀ کار با میکروکنترلرهای GD32

تجربۀ کار با میکروکنترلرهای GD32 ساخت شرکت Giga Device که کپی میکروکنترلرهای STM32 هستند، در این نوشته ارائه شده است.

فیوزبیت EESAVE در AVR

فیوزبیت EESAVE در AVR

فیوزبیت EESAVE در AVR یک فیوزبیت کاربردی در زمان استفاده از EEPROM در برخی از میکروکنترلر AVR است.

تفاوت Event با وقفه در STM32

تفاوت Event با وقفه در STM32

تفاوت Event با وقفه در STM32، یک نکته است که دانستن آن منجربه نوشتن نرم افزاری حرفه ای تر برای میکروکنترلرهای stm32 می شود.

مشاوره آموزشی و شغلی یوبرد، نقشۀ گنج

0 دیدگاه

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دانلود

لطفا برای دریافت لینک دانلود اطلاعات خواسته شده را وارد نمایید
ضبط پیام صوتی

زمان هر پیام صوتی 4 دقیقه است