گام نخست ورود به دنیای میکروکنترلرها

توسط | 12 مرداد, 1402 | میکروآموزش, میکروکنترلر میکرو | 0 دیدگاه

گام نخست ورود به دنیای میکروکنترلرها

آموزش STM32 یوبرد، شروع بازی ST

اخبار جدید یوبرد در اینستاگرام

گام نخست ورود به دنیای میکروکنترلرها، زبان برنامه نویسی C است.

خیلی اوقات پیش می آید که افرادی بدون آشنایی یا با آشنایی کم نسبت به زبان های برنامه نویسی میکروکنترلرها، شروع به یادگیری کار با میکروکنترلرها می کنند. با توجه به این که راه اندازی میکروکنترلر و واحدهای داخلی آن، نیاز به درک کافی از زبان برنامه نویسی دارد، این افراد در ادامۀ یادگیری با مشکلاتی مواجه می شوند. موضوع مهم در یادگیری میکروکنترلرها، درک کامل عملکرد آنهاست و این امر تا حد زیادی به دانش برنامه نویسی وابسته است. چرا که تمرین کار با میکروکنترلرها، با برنامه نویسی برای راه اندازی بخش های مختلف آنها میسر می شود. از طرفی سیستم های دیجیتال مبتنی بر میکروکنترلر که در صنایع به کار می روند، نیازمند برنامه نویسی حرفه ای هستند و در صورتی که به موضوع برنامه نویسی توجه نشود، ادامۀ مسیر در حوزۀ میکروکنترلرها بسیار مشکل و گاه ناممکن خواهد شد. بنابراین یادگیری زبان های برنامه نویسی میکروکنترلر، مقدم بر یادگیری کار با میکروکنترلر است. موضوع مهمی که وجود دارد این است که مناسب ترین زبان ها یا بهتر است بگوییم زبان های اصلی برای برنامه نویسی میکروکنترلر، C و C++ هستند. در سراسر دنیا، C و C++ به طور گسترده برای برنامه نویسی میکروکنترلرها به کار می روند. این دو زبان با توجه به ویژگی هایی که دارند، برای میکروکنترلرها مناسب تر از زبان های برنامه نویسی دیگر هستند. در بسیاری از پروژه های صنعتی، برای میکروکنترلرها از زبان C استفاده می شود و زبان C++ نیز با توجه به ویژگی هایی همچون شی گرایی و ویژگی های دیگر، استفادۀ راحت تر از امکانات میکروکنترلرها را فراهم می آورد. زبان C++ امکانات و ویژگی هایی دارد و به همین دلیل یادگیری آن تا حدی مشکل تر زبان C است. بنابراین زبان C برای شروع مناسب تر از C++ است و C++ می تواند در ادامۀ مسیر پیشرفت در حوزۀ میکروکنترلرها، آموخته شود. در نهایت می توانیم بگوییم که گام نخست ورود به دنیای میکروکنترلرها، یادگیری برنامه نویسی میکروکنترلر است و اولین قدم ورود به برنامه نویسی میکروکنترلر، یادگیری زبان C میکروکنترلرهاست. پیشنهاد می کنیم زبان برنامه نویسی میکروکنترلرها را به صورت هرچه کامل تر و حرفه ای تر بیاموزید تا بتوانید مسیر پیشرفت در حوزۀ میکروکنترلرها را خیلی سریع تر طی کنید.

آموزش زبان برنامه نویسی C ویژه میکروکنترلرها

آموزش میکروکنترلرهای STM32

پس هرگاه با پرسش «اولین کاری که باید در ورود به حوزۀ میکروکنترلر انجام دهیم، چیست؟» مواجه شدید، با توجه به مطالب گفته شده، آن را پاسخ داده شده بدانید.

رضا اسدی

رضا اسدی

مدیر یوبرد، خالق و توسعه دهندۀ پلتفرم یوبرد، مجری پروژه های الکترونیکی، فعال در صنعت آسانسور، سابقه فعالیت در صنعت خودرو و همکاری در صنعت پزشکی و صنایع دیگر، آموزگار آموزش های یوبرد

جدیدترین های میکروکنترلر در وبلاگ و میکروآموزش

از کدویژن استفاده نکنید.

دیگه استفاده از CodeVision زشته

اگر دانشپذیر یا مدرس در این زمینه هستید، پیشنهاد می کنیم که از این نرم افزار استفاده نکنید. برای کار با میکروکنترلرهای AVR به سراغ نرم افزارهایی مثل Atmel Studio و Visual Studio بروید.

از چه میکروکنترلری استفاده کنیم؟

از چه میکروکنترلری استفاده کنیم؟

اگر نیاز به یک جواب کلیدی دارید، پاسخ آن میکروکنترلر STM32 است. امروزه میکروکنترلرهای STM32 بهترین گزینه برای شما در ایران و آسیا و بسیاری از کشورهای دنیاست.

پروگرام کردن میکروکنترلر از راه دور

لزوم پروگرام کردن میکروکنترلر از راه دور

پروگرام کردن میکروکنترلر از راه دور امروزه در بسیاری از پروژه ها پیاده سازی شده و رفته رفته درحال گسترش است.

تجربۀ کار با میکروکنترلرهای GD32

تجربۀ کار با میکروکنترلرهای GD32

تجربۀ کار با میکروکنترلرهای GD32 ساخت شرکت Giga Device که کپی میکروکنترلرهای STM32 هستند، در این نوشته ارائه شده است.

مشاوره آموزشی و شغلی یوبرد، نقشۀ گنج

0 دیدگاه

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دانلود

لطفا برای دریافت لینک دانلود اطلاعات خواسته شده را وارد نمایید
ضبط پیام صوتی

زمان هر پیام صوتی 4 دقیقه است