آموزش برد مدار چاپی یوبرد، بستر قطعات الکترونیکی

اخبار جدید یوبرد در اینستاگرام

خم کردن پایۀ قطعات THD چطور باید انجام شود؟ آیا الزام خاصی دارد؟ استاندارد در مورد تمام ابعاد مونتاژ و لحیم کاری الزام هایی را بیان کرده است. خم کردن پایۀ قطعات THD نیز الزام خود را دارد. استاندارد IPC-A-610D، جامع ترین سند در زمینۀ شرایط پذیرش یک مونتاژ شدۀ الکترونیکی است. خم کردن پایۀ قطعات THD در این استاندارد بصورت زیر بیان شده است:

خم پایه‌های قطعات THD برای مونتاژ در حالت خوابیده، باید ربع دایره‌ای با شعاع R باشد. برای قطر (D) یا ضخامت (T) پایه کمتر از 0.8mm، حداقل R باید برابر D یا T، برای D یا T بین 0.8mm تا 1.2mm، حداقل R باید 1.5D یا 1.5T و برای D یا T بزرگتر از 1.2mm، حداقل R باید 2D یا 2T باشد. (تصویر مربوط به این متن، همان تصویر این نوشته است.)

استانداردهای IPC یک مجموعه استاندارد در تمام فرایند طراحی و ساخت یک محصول الکترونیکی است. استاندارد مربوط به مونتاژ و لحیم کاری آن، استاندارد IPC-A-610D به عنوان شرایط پذیرش مونتاژ شدۀ الکترونیکی است. فیلم آموزش لحیم کاری و مونتاژ – پک 6 جلسه ای یوبرد، اولین و تنها آموزش لحیم کاری مبتنی بر استاندارد در کشور است.

برخی از افراد و مجموعه ها در زمینۀ الکترونیک، بدون دانش نسبت به استاندارد لحیم کاری، اقدام به ساخت محصولات الکترونیکی می کنند. درنتیجه در خدمات پس از فروش مشکلات بسیاری را خواهند داشت. تمام فعالان در زمینۀ تولید محصولات الکترونیکی باید با تمام استانداردهای زمینۀ فعالیت خود آشنایی داشته باشند. برخی از این استانداردها، استانداردهای عمومی است. به عنوان مثال همین استاندارد IPC-A-610D که بطور کلی مربوط به لحیم کاری است و مربوط به صنعت خاصی نیست. یا استاندارد MISRA C که مربوط به کدنویسی سیستم های حیاتی است (آموزش MISRA C یوبرد). علاوه بر این استانداردهای عمومی، هر صنعت نیز استانداردهای خاص خود را دارد. به عنوان مثال در خودروسازی استاندارد گسترده و معروف ISO26262 وجود دارد. هر طراح در صنعت الکترونیک علاوه بر استانداردهای عمومی، باید به استانداردهای صنعت خود را نیز مشرف باشد.

 

لینک های مرتبط میکرآموزش:

لحیم کاری قطعات Chip components بر پهلو

Via نزدیک Pad در PCB

سفارش پروژه میکروکنترلر یوبرد

زیرساخت مطمئن صنعت

رضا اسدی

رضا اسدی

مدیر یوبرد، خالق و توسعه دهندۀ پلتفرم یوبرد، مجری پروژه های الکترونیکی، فعال در صنعت آسانسور، سابقه فعالیت در صنعت خودرو و همکاری در صنعت پزشکی و صنایع دیگر، آموزگار آموزش های یوبرد

جدیدترین های میکروآموزش

فرق آماتور و حرفه‌ای در الکترونیک

فرق آماتور و حرفه‌ای در الکترونیک

در این میکروآموزش، فرق آماتور و حرفه‌ای در الکترونیک را با نکات فنی واقعی، تجربه صنعتی و استانداردهای بین‌المللی بررسی می‌کنیم.

علت سوختن برد الکترونیکی

علت سوختن برد الکترونیکی چیست؟

علت سوختن برد الکترونیکی چیست؟ در این میکروآموزش، با مقایسه طراحی معماری و برد الکترونیکی، مفهوم طراحی پایدار را بررسی می‌کنیم.

پرینتر خمیر قلع در مونتاژ SMD

پرینتر خمیر قلع در مونتاژ SMD

پرینتر خمیر قلع در مونتاژ SMD یکی از مراحل کلیدی در فرآیند تولید برد است. این آموزش اهمیت این مرحله و دقت مورد نیاز را بررسی می‌کند.

مسیر برگشت جریان در طراحی PCB

مسیر برگشت جریان در طراحی PCB

مسیر برگشت جریان در طراحی PCB مفهومی کلیدی برای عملکرد بی‌نویز است. این آموزش با نگاهی الهام‌گرفته از معماری ایرانی، اهمیت آن را بررسی می‌کند.

0 Comments

Submit a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش های یوبرد

آموزش TFT LCD با TouchGFX و STM32 یوبرد

گرافیک کاربرپسند با میکروکنترلر ST

آموزش FreeRTOS یوبرد

زمان واقعی در میکروکنترلر و پردازنده های کوچک با FreeRTOS

آموزش طراحی PCB و نویز یوبرد

تجسم دنیای الکترونیک

آموزش زبان C و MISRA-C یوبرد

گام نخست دنیای میکروکنترلر

آموزش لحیم کاری و IPC-A-610 یوبرد

ساخت دنیای الکترونیک

آموزش آردوینو یوبرد

جادۀ آسفالت میکروکنترلر

آموزش ماژول های SIM800 یوبرد

تلفن همراه صنعت

آموزش زبان ++C و ++MISRA-C یوبرد

لمس شی گرایی در میکروکنترلرها

آموزش میکروکنترلرهای AVR یوبرد

شاهکار 8 بیتی Atmel

آموزش میکروکنترلرهای LPC یوبرد

یادگار فیلیپس

دانلود

لطفا برای دریافت لینک دانلود اطلاعات خواسته شده را وارد نمایید
ضبط پیام صوتی

زمان هر پیام صوتی 4 دقیقه است